Ste na strani:

LadderSocks®

Zbogom, praske na parketu!

Na čisto novem parketu, so mi neodgovorni mojstri z lestvijo, naredili praske po laku. To niso globoke praske, je pa poškodovan lak tako, da se kje pa kje ne sveti več... Nekje bolj, nekje manj.

Sedaj je videti že 5 let staro, pa še preselili se nismo...

 Prav jezen sem!!!

 

Kako odpraviti praske?

V bistvu ni druge rešitve, kot brušenje in ponovno lakiranje parketa. Poizkusi lokalnih popravkov se ne obnesejo. Vsi popravki se namreč poznajo, zato je potrebno površino ponovno obdelati v celoti.

Takšno popravilo, neke majhne sobice, bo stalo najmanj 250 eur. Kaj večjega, pa lahko odnese marsičigavo plačo.

Pred seboj imate tako jezno stranko, dodatno delo in ustvarjen slab vtis. Nezadovoljstvo je obojestransko. Vsemu temu pa bi se lahko izognili.

Kako se poškodbam izogniti?

Če ste že imeli takšno težavo, ste verjetno takoj zaščitili noge vaše lestve. Narezane trakove filca ste zalepili na spodnji del lestve. Improvizacija je učinkovita, vzame pa kar nekaj časa. Potrebno je odstraniti prejšnjo zaščito, narezati primerne trakove iz filca in nato vse skupaj nekako pritrditi na lestev.

Rešitev zadostuje za nekaj časa. Še posebej, če isto lestev uporabljate tudi na nečistih površinah. V filc se namreč vtisnejo nezaželeni majhni kamenčki. Ko naslednjič uporabljate to lestev v notranjih prostorih, pa nevede povzročijo praske na parketu in druguh občutljivih površinah.

Obstaja hitra in učinkovita rešitev?

Obstaja revolucionarna rešitev! LadderSocks - zaščitne nogavice za lestev.

Enostavno jih obujete na noge lestve. So elastične in se dobro oprimejo vsake površine.

Uau, to sem čakal. Rešitev, ki elegantno izgleda, je enostavna za montažo in perfektno opravlja svojo nalogo. Končno tudi v Sloveniji in še bolje, končno tudi pri meni.  Kar smeje se mi. Zadnjič odstranjujem svoje improvizirane nogavice z lestve. Nič več obrezovanja filca, prilagajanja in lepljenja.

Trpežna gumirana zaščita ustvari mehko podlago. Popolnoma onemogoča nastajanje vdolbin in prask na občutljivih površinah.

Tik, tak in lestev je dobila nove čeveljce. Navdušen sem! Popolnoma se prilegajo in še odlično izgledajo. Testiram še hojo... Opa, kot bi hodil v copatih. Tiho, nežno, zanesljivo. Prav nič ne zdrsuje, niti na marmornih tleh. Gumirana podloga se odlično obnese.

Še kakšna druga prednost?

  • Gumirana proti drsna zaščita skrbi za vašo varnost. Izreden oprijem na vseh gladkih površinah onemogoča zdrs lestve. Pri vzpenjanju boste zdrs lestve preprosto odmislili.
  • Drobni kamenčki z "nogavice" samodejno odpadejo. Lestev lahko prenesete v notranje prostore in jo takoj uporabljate. Brez skrbi, da bi nastale kakšne poškodbe. 
    • Na grobem terenu jih preprosto snamete in jim tako podaljšate življenjsko dobo. 
  • Neslišna hoja. Pleskarji imajo navado z lestvijo tudi hoditi. Nogavice ustvarijo prijeten občutek. Kot bi hodili v copatih.
  • Hitra montaža. Če ste res počasni, boste za montažo porabili manj kot minuto. Časa tukaj ne boste izgubljali.
  • Elastične nogavice omogočajo prilagoditev na različne tipe lestev. Želite praktičnost? No, pa ste jo našli.
  • Neprecenljiv vtis. Ko pridete k stranki s primerno zaščito, ji pokažete, da cenite njihovo lastnino in skrbite, da do poškodb ne bo prišlo. Zaupajo vam.

Kako naročim zaščitne nogavice?

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec. V e-sporočilu vam bomo poslali predračun. Cena enega seta, s štirimi nogavicami je 11,95 eur + DDV. Za vse udeležence humanitarne akcije, v kateri smo prebarvali prostore kranjske porodnišnice, velja dodatni 20% popust, do 15.12.2013.

Velikim stroškom popravila se lahko izognete. Uporabljajte zaščito, ki jo najboljši mojstri pogrešajo že desetletja!

Vpišite svoje podatke. Po plačilu bo izdelek pri vas najkasneje v treh delovnih dneh.

Kontaktni obrazec
Invalid Input
Email:
Vpišite e-naslov.
Ime:
Vpišite ime.
Priimek:
Vpišite priimek.
Podjetje:
Vpišite podjetje
Naslov:
Vpišite naslov
Poštna št.:
Invalid Input
Kraj:
Vpišite kraj
Davčna št.:
Vnesite davčno številko
Koliko setov želite naročiti?
Vnesite število želenih setov.
Naslov za dostavo
Invalid Input
Prejemnik:
Vpišite ime.
Naslov za dostavo:
Vpišite naslov
Poštna št.:
Vnesite poštno številko
Kraj:
Vpišite kraj
Prepišite znake v polje: Prepišite znake v polje:
Zamenjaj
Napačen vnos.

praske-na-parketu

 

  

laddersocks2

 

laddersocks6

 

laddersocks3

 

laddersocks8

 

laddersocks4

 

laddersocks1

 

laddersocks7

kako odstraniti plesen 100 QA

Spremljajte odgovore na 100 najpogostejših vprašanj o plesni, ki so jih zastavili naši naročniki. Vsak petek rešim eno uganko in jo objavim na blogu ali enemu izmed socialnih omrežij. Prijava tukaj


gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank oddaj-povprasevanje