Ste na strani:
gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank

oddaj-povprasevanje

Slikopleskarstvo Kalinero: Kaj pravijo stranke?

 Navdušene so nad kakovostjo, pravočasnostjo, zanesljivostjo, hitrostjo, strokovnostjo, natančnostjo in čistočo, ki ostane za nami.

Zadnje čase imamo dosti opravka z obrtniki in doslej ste vi po zanesljivosti, kvaliteti dela in ceni daleč pred vsemi.

Kaj nam je najbolj všeč? Da pridete takrat, ko se zmenimo, da naredite v roku in da ni nobenih presenečenj vmes (tipa, da ste kaj pri oceni dela spregledali in da boste zato porabili bistveno več časa/materiala/...).

Da se predračuna držite do centa. Da se da z vami zmeniti kaj bi radi in potem tudi naredite tako, kot smo se dogovorili.

Torej, zaenkrat ste za nekajkrat boljši od kateregakoli drugega izvajalca. Temu ustrezno vas tudi priporočim vsakemu, ki me povpraša za mnenje o izvajalcih.

Srečno še naprej in upam, da bomo še kdaj sodelovali.

Jakopin M. | Ljubljana 


Na internetu sem slučajno našla vašo spletno stran, ki me je navdušila. Običajno ne "padem" na spletno stran, a tokrat sem sledila svojemu občutku in navezala stik z vami. Prijetno me je presenetil hiter in korekten odziv - šlo je za običajno beljenje sten, a vendarle ste delovali, kot da vsaka stranka šteje in je pomembna.

Vse je potekalo skladno z medsebojnim dogovorom in to je v današnjem vse bolj "šlampastem" poslovnem svetu hvale vredno.

Vašo številko bom obdržala v telefonu, ker se zna zgoditi, da se še kdaj srečamo.

Hvala, ker vam ni vseeno.

Vesna P. | Ljubljana 


Pri nas doma smo vzgojeni, da za beljenje ne potrebujemo pomoči in da to zmoremo sami. Seveda se ta "sam svoj mojster" konča, ko je treba narediti kaj več kot samo beljenje. Tako je bilo edino prav, da za ravnanje sten poiščem strokovno pomoč.

Najbolj mi je bilo všeč to, da sem ti dal ključe in je bilo to to. Ni mi bilo treba svetiti doma in zmeraj nekaj spraševati, priganjati, gledati, če je vse ok.

Priporočil bi te zato, ker prideš, narediš in greš. Ni težav. Kot vem, z ostalimi obrtniki ni ravno tako.

Standeker M. | Ljubljana 


Lahko rečem, da sem z opravljenim delom zadovoljna, da se v stanovanju počutim bolje in da mi je všeč tisto kar vidim ...

Najbolj mi je bilo všeč, da je bil mojster Zlato točen, da ni zamujal in je vsak dan sproti pospravil vse za sabo. Je zelo pedanten.

Vaše storitve bi priporočila ... vedno ... vsakomur ... zato, ker ste natančni, prijetni, poslovni, pedantni in "fer", ker se z vami da pogovoriti.

Želim vam veliko poslovnih uspehov.

Ivica S.B. | Trbovlje 


Malo so me skrbeli stroški prenove in lepljenje naravnih tapet iz trave, ki pri nas niso običajne a prenova je bila izpeljana odlično in tako kot smo se dogovorili. Narejeno je natančno in zelo lepo. Najbolj mi je bilo všeč, da pridete, naredite in pospravite za seboj.

Z veseljem vas priporočam tudi drugim, kajti vse kar je dogovorjeno je tudi realizirano. Kvalitetno in v roku.

Se še slišimo.

Tatjana E. | Domžale 


Za Kalinero smo se odločili po priporočilu g. Rusa, ki je s pomočjo termografskih meritev ugotovil vzroke težav. Predstavil vas je kot zanesljive in natančne. Najbolj pomembno pri odločitvi za vas pa je bilo pričakovanje, da boste pri sanaciji upoštevali njegove napotke. Odločitev se je izkazala za pravilno.

Všeč mi je občutek, da lahko zaupam ekipi in da ima visok standard izvedenih del.

Priporočam vas, ker je bil končni račun skladen s prvotno oceno stroškov, pozorno rokujete s pohištvom in ostalimi predmeti v stanovanju in ker upoštevate stroko pri izvedbi del.

Jelen E. | Grosuplje


Pri obrtnikih se zelo pogosto zaneseš na osebne izkušnje oz. izkušnje znanca. V vašem primeru nisem poznala nikogar, ki bi imel praktično izkušnjo z vami, zato sem bila do določene mere negotova. Tudi ponujena cena je bila precej visoka v primerjavi s konkurenčnimi ponudbami, je pa res, da ste vi demonstrirali najbolj profesionalen pristop. Bili ste točni na meritvah in ustrezno opremljeni, ponudbo ste pripravili promptno in tako, kot smo se domenili, pri obnovi stopnišča niste vsiljevali bližnjic, ki bi vam olajšale delo.

Oba konkurenta sta na domenjeno meritev zamudila (eden skoraj uro, kar je precej nerodno, če v stanovanju ne živiš in se moraš tja posebej pripeljati z drugega konca mesta), eden je prišel celo brez metra (da o kakšnem laserju niti ne govorim), drugi brez svinčnika.

Oba sta me skušala prepričati, da bi stopnišče prenovili drugače - npr, le delo brušenje in polaganje mrežice, kar bi bilo sicer ceneje zame in manj naporno zanju, a verjetno ne tako kakovostno kot temeljita prenova.

Zdaj je prostor svetel, deluje odprto, čisto in vabeče.

Priporočam vas, ker imate profesionalni pristop se držite rokov in dobro izvedete dela.

Mateja Z. | Ljubljana 


Do danes so stene takšne, kakršne so jih zapustili vaši delavci. Se vedno so čisto bele in opaziti ni nobenih vizualnih sprememb oz. sledi plesni. Po pravici povedano se v spalnici, po montaži silikatnih plošč, sedaj bolje spi. Zrak oz. klima v sobi je čisto druga, ni ne presuha niti vlažna, kar nekaj vmes, zelo prijetno.

Vincenc Ljubljana 


Delo je bilo opravljeno korektno in kvalitetno. Fanta sta tudi vsak dan za seboj vse počistila tako, da sem zadovoljen s storitvijo v celoti. Priporočil sem vas že svojim staršem, ki vas bosta kmalu kontaktirala, saj v kratkem načrtujeta beljenje stanovanja.

Mario K. | Kranj 


Najbolj mi je bilo všeč, da je delo bilo opravljeno v enem delovnem dnevu, ne da bi na kakršen koli način prilagajala svoje delovne obveznosti, da je bilo stanovanje čisto in ni potrebovalo ur in ur dodatnega čiščenja, da sem lahko zaupala in tuje osebe pustila delati v stanovanju v svoji odsotnosti.

Navdušena sem nad prijaznostjo in profesionalnim odnosom ter kvaliteto končnega izdelka obeh gospodov in vas osebno. Maksimalna časovna učinkovitost!

Absolutno vas bom in sem že priporočila! Zaradi vsega omenjenega v zgornjih točkah. Izpolnili in presegli ste vsa moja pričakovanja.

Z lepimi pozdravi iz svetlega in urejenega stanovanja.

Mija B. | Ljubljana 


Glede na to, da je bilo kar nekaj plesni, mi največ pomeni, da tega trenutno ni več. Kaj bo pokazal čas bomo pa videli.

Prepleskani prostori so sedaj lepi in čisti. Vsekakor vas priporočam , saj je bilo opravljeno zelo strokovno in hitro. Tudi delavca sta bila zelo strokovna, ter pripravljena odgovarjati na moja vprašanja. Roman, mislim, da imaš enkratne delavce, saj sta bila oba res izredno pridna .

Mojca O. | Log pri Brezovici 


Z Romanom se poznava že nekaj let, vedela sem s čim se ukvarja pa tudi to, da ko bom potrebovala tovrstne usluge, bom poklicala njega. Tako je tudi bilo. Vzel si je čas za pogovor, poslušal moje želje in mi znal svetovati. Barve so njegovo področje!

Delo je bilo opravljeno z občutkom, lepo, natančno in kakovostno, za njimi pa vedno pospravljeno. "To je to! Fantje vedo kaj delajo!"

Cena in kakovost gresta z roko v roki. Bravo fantje! Dobro delate, veliko uspehov vam želim!

Goga D. | Kranj


Imeli smo pomisleke, da bi se plesen v sobi, oziroma med zidom in pa klimatskimi ploščami, ponovno ponovila.
Do danes pa so stene takšne, kakršne so jih zapustili vasi delavci. Še vedno so čisto bele in opaziti ni nobenih vizualnih sprememb, oz. pomanjkljivosti sanacije.

Zelo sem bil presenečen nad organizacijo dela vaših mojstrov. Pred osmo v hiši pred četrto so pospravili za sabo do naslednjega dne. Za tako kvadraturo sten in pa v štirih dneh vsa ta dela, je zelo pohvalno.

Kar se pa tiče Promatect MC klimatskih plošč, jih priporočam vsakemu, ki ima probleme s plesnijo. V spalnici se sedaj bolje spi. Zrak oz. klima v sobi je čisto druga. Ni ne presuha niti vlažna, kar nekaj vmes. Zelo prijetno.

Vincenc D.T. | Ljubljana 


Pred nakupom smo imeli pomisleke, zaradi visokih stroškov. Sedaj pa, kot posledico prenove, opažamo boljše počutje ter bolje izkoriščen in estetsko opremljen prostor.

Najbolj nama je bila všeč hitrost in kvaliteta opravljene storitve.

Hvala in lep pozdrav.

Katja in Domen | Žirovnica


Tudi po treh mesecih je pri nas še vedno vse v redu. Delo je bilo očitno kakovostno opravljeno.

Lep pozdrav in veliko uspehov!

Cerjak R. | Ljubljana | 16.12.2011


Skupina je bila utečena, vestna, profesionalna. Imela je svoj plan dela in se ga vestno držala. Obenem so bili prijazni in ustrežljivi, pripravljeni za nasvet, pozorni na pripombe lastnika. Obenem pa se niso vtikali v nobeno stvar. Delali so svoj posel.

Ekipo bi priporočil vsakomur. Deluje profesionalno in utečeno. Vestno so bili pri delu ob določeni uri, delali v svojem tempu in niso popuščali ves dan. Nobenega posedanja, zavlačevanja, brezpotrebnega klepeta.

Najbolj mi je bilo všeč, da so po vsakem delovnem dnevu delavci pospravili za seboj, posesali, pobrisali in delu primerno stvari uredili.

Šilar J. | Borovnica 


Cena pleskarskih del nas je ovirala pri naročilu – dilema je bila ali izvedemo dela sami ali jih raje prepustimo profesionalcem. Sprejeli smo odločitev, da sami nikoli ne bomo mogli tako kvalitetno opraviti pleskanja in drugih del kot jih lahko profesionalci in nismo se motili. Tako kvalitetno obnovljenih sten in prepleskanega stanovanja ne bi mogli sami nikoli doseči.

Poudaril bi kvaliteto opravljenih storitev, ki je na bistveno višjem nivoju kot jo lahko izvedemo sami. Poleg tega lahko to vaša ekipa naredi v bistveno krajšem času in je tudi časovno zelo zanesljiva.

Aleš P. | Ljubljana


vašim delom sem zelo zadovoljen. Najbolj pa pohvalim prihod točno na dogovorjen datum!

Še naprej tako!

Kos A. | Kranj 


Vse je potekalo po dogovoru in bila sva prepričana, da sva se pravilno odločila. S pleskarskimi deli ste pričeli točno ob dogovorjenem terminu in tudi pravočasno končali. Delo je opravljeno strokovno in zelo kakovostno.

Vsi v ekipi ste zelo prijazni, točni, zanesljivi. O vsem smo se brez problemov dogovorili, znali ste dobro svetovati in med seboj ste usklajeni.

Priporočam vas, ker delo opravite v dogovorjenem roku in zelo kakovostno, ker tudi stanovanje lepo počistite in pripomorete k temu, da beljenje ni preveč stresen dogodek za stanovalce.
Gotovo vas bomo poklicali tudi pri naslednjem beljenju.

Simoniti A. | Ljubljana


Kaj bi me skoraj odvrnilo od naročila pleskarskih del?

Predvsem to, da so z mojstri ponavadi same težave (ko smo adaptirali hišo, smo imeli z 90% mojstrov težave). Prelaganje datuma prihoda, nerealne cene, slabo opravljeno delo, reklamacije ...

Pri vas mi je bilo najbolj všeč, da ste se držali rokov in pospravili za sabo.

Prišli, dobro opravili, pospravili, odšli...

Trampuš B. | Ljubljana 


Podjetje Kalinero sem po naključju našla na internetu, kjer me je njihova spletna stran preprosto prepričala, da jih pokličem. Tudi predstavnik, ki me je obiskal na domu, je name naredil pozitiven vtis. Takoj sem mu podala roko za sodelovanje. In res se je moja odločitev izkazala za več kot pravilno. Moja dnevna soba, kuhinja in predsoba so potrebovale osvežitev z novo barvo, obdelavo spuščenega stropa iz knaufa, montažo halogenskih lučk in obdelavo sten s poličkami po mojih željah.
 
Res so se izredno izkazali pri svojem delu, od zaščite prostorov, pri suhomontažnih in elektroinštalacijskih delih, skozi kitanje, glajenje in barvanje sten do čiščenja prostorov z odvozom odpadkov. Zato sem jih brez pomisleka poklicala, ko sem potrebovala pomoč še v garaži. Polna je bila razne krame, zaradi česar mi je bilo vedno nerodno pred ljudmi odpirat vrata.
 
Podjetje me je že pri prejšnjem projektu zelo prepričalo s svojo natančnostjo, trudom in prijaznostjo.
 
Zdaj z velikim veseljem odprem garažna vrata in parkiram avto v snežno belem prostoru, brez stvari, ki se sicer skrivajo za steno.
 
Tudi naslednjič se obrnem na Kalinero. Nedvomno.

Maja in Miha Zupan | Ljubljana


Preden sem našla vas, sem se bala, koliko dela me bo čakalo po končanem pleskanju.

Pomembno mi je, da se je možno o vsem enostavno dogovoriti in, da nič ni nemogoče. Delo vaše ekipe ocenjujem z 10.

Vsekakor vas bom priporočila znancem, saj se držite tega kar obljubite ali celo naredite več, kot je obljubljeno.

Za uspešno opravljeno delo se lepo zahvaljujem.

Dragica K. | Vodice 


Vnašem društvu smo potrebovali pleskarja, ki bi nam zastonj prebarval stene. In to smo na veliko srečo tudi dobili. S tem ste opravili veliko delo, tako da bomo naše prostore z veseljem odprli.

Zelo nam je bilo všeč, da ste delo opravili kvalitetno, z veseljem in v enem dnevu. Tudi čiščenja po beljenju je bilo zelo malo.

V vaši družbi smo se počutili zelo dobro. Priporočam vas lahko vsakemu, ki želi dobro prepleskane stene. Hvala tudi za svetovanje za nakup/donacijo barv.

Še enkrat srčna hvala.

Alenka B. | Društvo Vita, Ljubljana 


Najbolj mi je všeč vaš pristop in pridna delavca. Delo vaše ekipe, usklajenost, svetovanje in komunikacijo ocenjujem z odlično.

Vaše storitve bom priporočila znancem.

Mlakar S. | Ljubljana


Ne spomnim se nobene ovire, ki bi me odvrnila od naročila pleskarskih del. Z vami se je dalo marsikaj dogovoriti in delo je bilo opravljeno v dogovorjenem roku.

Vaša ekipa je delo zelo dobro opravila. Imate profesionalen odnos, ste odprti za dogovore, skrbite za čistost prostorov in se držite rokov.

Igor T. | Ljubljana


Najbolj mi je bil všeč hitri dogovor, termin, ki sem si ga želel in natačnost izdelave.

Uskladili smo se brez problemov. Svetovanje glede barv je bilo profesionalno. Komunikacija enkratna, vse smo se zmenili preko emaila, ogled na domu pa hiter in učinkovit.

Vsekakor vas priporočam. O vas same pohvale.

Naj dodam, da sem bil izredno zadovoljen in če bom še kdaj potreboval pleskanje, se sigurno obrnem na vas.

Savic I. | Medvode 


Na začetku so bili prisotni pomisleki glede (visoke) cene izvedbenih del. Izkazal pa se je profesionalen odnos.

Držite se tistega, kar je bilo dogovorjeno: hitra odzivnost, časovno prilagajanje stranki, izčrpno in argumentirano svetovanje, upoštevanje časovnega roka izvedbe storitve in prijaznost.

Za resnega izvajalca, ki bo delo dobro opravil in v dogovorjenem času, priporočava Kalinero.

Še naprej vam želiva uspešno delo.

Branka&Boštjan | Ljubljana


Roman, s tvojim delom sva v celoti zadovoljna in tudi odnos imaš tak, kakor si ga prenavljalci želimo.

Veliko uspeha še naprej!

Brina M. | Ljubljana 


No, meni je svakako ovira bila moj ograničeni budžet kod preuredjenja stana. Pa ipak, to me nije odvrnilo. Odlučila sam se i sad sam jaaako zadovoljna. Dobila sam boju kakvu sam si zamislila i prostorija koja je bila dosta tamna sada ipak daje dojam, da je svjetlija i malo veća.

Meni je najbolj všeč bio vaš vrlo profesionalan stav, način komunikacije i spremnost, da samnom prokomentirate izbor boje i da mi na osnovi vaših iskustava savjetujete.

Majstor koji je došao je isto tako bio vrlo profesionalan i posao obavio vrlo dobro. Nisam imala nikakvih primjedbi. Objasnio mi je vrlo neznatne neravnosti na stropu koje su bile posljedica rada prijašnjih majstora. To mi se učinilo vrlo zgodnim, iako to nisam očekivala.

Vrlo rado ću vas preporučiti dalje. Mislim, da biste mogli biti uzor mladim slovenskim obrtnicima, nastavite samo tako.

Veseli me, da su i druga dva brtnika, električar i monter vrata, bili korektni i profesionalni. Veseli me, da se na taj način mjenja "image" majstora. I to je dobro. Ja, svakako, sada o slovenskim majstorima mislim sve samo najbolje.

Srdačan pozdrav.

de Boer B. | Bled


Včasih se je težko odločiti za naročilo pleskarskih del. Mogoče se ti zdi, da bo vse zapacano, zato se nam je zdelo najbolje, da opravite ko nas ni.

Najbolj mi je všeč osebni pristop in možnost dogovora termina. Vaše storitve bi priporočil zaradi zaupanja.

Hvala še enkrat in srečno še naprej.

Tadej D. | IFMGA Mountain guide, Ljubljana


Odvrne me misel na "majstre" ki pridejo delati in na koncu pustijo tak svinjak za seboj, da ti je žal, da si jih naročil.

Pri tebi mi je všeč, da narediš tako, kot sem si zamislil, da se držiš dogovora, da me ne prestavljaš in ne vlečeš z delom.
Se pravi na kratko (PRIŠEL, VIDEL, ZMAGAL) :)

Si točen, strokoven in komunikativen. Ko priporočam povem, da poznam odličnega mojstra.

Kaj je bila tista pika na i, ki me je prepričala da dobro opravljaš svoje delo?

To, da si po končanem delu prišel in sam popravil napake, ki sta jih naredila tvoja delavca in, da si se sam prepričal, da je tako kot znaš narediti ti!

Jurij J. | Globtrade l.l.c., Ljubljana

Prav nobene ovire se ne spomnim, ki bi me odvrnila od naročila slikopleskarskih del. Dva dni druženja s tabo sta pustila zelo dober vtis in zgradila zaupanje (v človeka!).

Všeč mi je občutek, da nič ni problem, vse se da rešiti. Človeškost. Mir. (zelo neobrtniško :-)

Kako bi priporočil tvoje storitve? Rekel bi: "Zmeni se z Romanom. Zanesljiv človek, odlično opravljeno delo, nobenih težav in občutek, da bi jih on takoj rešil, če bi do njih prišlo. Roman = ena skrb manj. Ali več skrbi."

Veseli me, da se bova še videla! Bodi dobro.
Bojan S. | Casabona d.o.o., Portorož 
Najprej nisem opazil slabo prebeljenih sten. Po tvojem predlogu, naj prebarvam vse, in barvanju vseh prostorov pa je razlika očitna!

Najbolj so mi všeč lepi in čisti prehodi iz barvne stene na belo ter čistost prostorov ob koncu del.
Ko priporočam vaše storitve, rečem naj si pogledajo internetno stran. Kakršna stran - takšne stene!
Igor N. | Studio Forte d.o.o., Vrhnika 
Najbolj mi je všeč vaš korekten odnos. Zelo smo zadovoljni tudi z delom vaše ostale ekipe. Lahko pohvalim še delo vodovodarja, njihovo dobro izvedbo in stalno pripravljenostjo za nasvet, ...

Priporočam storitve vaše ekipe, ste OK, imate zelo odprt odnos do strank in vse se da dogovoriti.
Boštjan Š. | Ljubljana 
Najbolj mi je bila všeč hitro opravljena storitev.

Splača se vas najeti. Držite se dogovorjenih datumov, storitev opravite profesionalno in zaščitite ostale objekte.
Sabina A. | Ljubljana 
Komunikacija je bila vseskozi odlična. Ves čas ste bili na voljo, da smo prediskutirali morebitne dileme, vprašanja itd., ki so se pojavila. Vsak zakaj je imel svoj zato. Skratka z vaše strani ni bilo nič takega, da bi me lahko odvrnilo od naročila pleskarskih del.

Sem pa imela sama zaradi drugih okoliščin (najeto stanovanje itd.) pomisleke v kakšnem obsegu se lotiti samega posega. Sedaj sem zelo zadovoljna, da smo se lotili "težje" variante, saj zaradi vaše profesionalnosti, za nas to ni pomenilo kakšnih dodatnih obremenitev.

Najbolj mi je bilo všeč predvsem to, da ste bili ves čas na voljo in pripravljeni za dialog ter, da znate razumeti potrebe naročnika. Na začetku ste si situacijo dobro ogledali in si vzeli čas tudi za posvet/nasvete o morebitnih posegih (izbire barv, ...).

Argumenti za priporočilo: vedo kaj delajo; storitev je bila izvedena v optimalnem času, visoko kakovostno, precej "neboleče" za nas (brez posebnih priprav in pospravljanja za "mojstri" z naše strani), popolnoma so se držali vseh dogovorov, cena je bila kljub visoki kakovosti storitve vseeno "normalna".

Pa še to: Res se je bilo v nedeljo lepo vrniti v stanovanje, ki je bilo vse sveže in veliko bolj domače kot takrat, ko sem ga zapustila.
Mojca P. | Ljubljana 
Roman, zaupal sem ti polepšanje mojega doma. Prepleskal si ga tako, kot sem si želel. In ne le to, vzel si si čas, da smo skupaj našli najboljše rešitve. Mnogi moji znanci so bili navdušeni nad izborom bravnih odtenkov, nad kvalitetno opravljenim delom in kar je najpomebnejše, zadovoljna je tudi moja družina. S tvojo pomočjo smo si ustvarili topel in prijeten dom.

Zelo cenim, da opravljaš svoje delo vestno in natančno in čutiti je, da ti ni vseeno, kakšen bo končni rezultat. Ostani tak tudi v prihodnje.
Robert P. | Ljubljana 
Zelo mi je bila všeč hitra odzivnost (email, telefon); zanesljivost - vse, kar smo se dogovorili je držalo; zelo zadovoljna s svetovanjem in idejami ter rezultati;s čistočo po končanem delu; newsletterji - dajejo občutek, da to le ni navadno pleskanje, pač pa storitev z dodano vrednostjo.

Delo je končano v dogovorjenem času, kar je za mene še posebej pomembno, saj sem lahko že naslednji dan sprejela goste.

Brez pomislekov priporočam naprej. Rekla bi - to ni navaden ¨pleskar¨, to je čisto poseben pleskar. Vse štima, rezultat je super!

Ostanite takšni kot ste - prijetna oseba, ki svoje delo opravlja na izredno visokem nivoju.
Pustovrh P. | Bogatin d.o.o., Ljubljana 
Hvala za pomoč pri svetovanju in ugodne rešitve (cenovno in po izgledu). Kaj bi rekla svojemu znancu? Priporočam, ker imam sama dobre izkušnje!

Le tako naprej.
Maja Č. | Tex d.o.o., Ljubljana
Najbolj mi je všeč vaša pripravljenost ugoditi željam, pričakovanjem, vaše konstruktivno in kreativno reševanje vprašanj, ki so se odpirala, dinamičnost, kooperativnost, fleksibilnost skratka pozitivni in profesionalni ste.

V stanovanju se dobro počutim, ker je sedaj lepše. Zadovolljna sem, da smo dokazali, da se da tudi na daljavo (iz Muenchna) in po telefonu vse dogovoriti in uskladiti.

Na vas se lahko zanesem, da bo vse narejeno najboljše možno.
Želim vam obilo poslovnih uspehov in čim več naročil!
Dolenc M.| Ljubljana | 

 

kako odstraniti plesen 100 QA

Spremljajte odgovore na 100 najpogostejših vprašanj o plesni, ki so jih zastavili naši naročniki. Vsak petek rešim eno uganko in jo objavim na blogu ali enemu izmed socialnih omrežij. Prijava tukaj


gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank oddaj-povprasevanje