Cookie Consent piškotki

gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank
oddaj-povprasevanje

Nove ideje s sejma v Munchen-u

Fino je spremljati trenutno dogajanje, novosti, trende. Na sejmu je bilo tega kar nekaj. Več barv, tehnik, vzorcev in idej, kako prebarvati svojo sobo, lahko najdete v galeriji. 

Za kratek povzetek bistvenih stvari, ki so mi pritegnile pozornost pa kliknite na "več".

 

Dekorativni vzorecKar nekaj je novih proizvodov, ki nakazujejo pot razvoja na dekorativnem področju, tehničnih rešitvah in načinih opravljanja storitev.
Smernice nakazujejo pot k uporabi naravnih materialov, na vodni osnovi.
Krokodilje vzorec
Dekoracije z barvami praktično ne poznajo meja. Neverjetno, kako lahko z različnimi tehnikami dosežemo učinek lesa, železa, marmorja, kamna. Ni ovir tudi za izdelavo živalskih vzorcev.

Tako je izstopala imitacija krokodilje kože, kače, zebre, ... in to ne samo po izgledu temveč tudi na otip. Več slik v galeriji.
Izolacijske plošče proti plesni.
Marsikomu uporabna bo tudi rešitev za preprečevanje plesni in toplotnih mostov.
Na voljo so tanke izolativne plošče, ki jih lahko montiramo na notranje stene. Izdelava nove fasade velikokrat ne pride v poštev, zato bo takšna rešitev več kot dobrodošla.
Copatki za lestve.
Meni so se še posebej dopadli copatki za lestev. Do sedaj sem noge lestve vedno zaščitil s filci in trakovi, ki so se sčasoma potrgali. Novost so omenjeni copatki, ki jih enostavno nataknemo na lestev.
Grelne tapete
Stensko gretje ne predstavlja več zapletenega postopka. Obstajajo grelci v obliki tapete.
Enostavno jih nalepimo na stene, čeznje prebarvamo in priključimo na električni adapter. Stiska s prostorom bo sedaj imela nove možnosti reševanja ogrevanja prostorov.
Zvocniki v steni
Še ena inovacija, ki je zrela za takojšnjo uporabo. Nevidni zvočniki. Če ne bi slišal kako igrajo, bi dejansko rekel, da jih ni.

Montirani so direktno pod suhomontažnim sistemom, lahko tudi na fasadi. Stena je popolnoma prazna, niso potrebne niti luknjice skozi katere bi prehajal zvok.
Mrezica proti razpokanim površinam
Tudi obnova starejših stavb bo prijaznejša. Slabi ometi in razpokanost po celotnih površinah je terjala vgradnjo armirne mrežice.

Sedaj je na voljo mrežica iz steklenih vlaken. Nanašamo pa jo lahko tudi na barvo. Torej, del stene prebarvamo, vtremo mrežico in zopet prebarvamo. Postopek zahteva vsaj eno fazo dela manj, kar pomeni hitrejšo in cenejšo rešitev.
 
gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank oddaj-povprasevanje