Ste na strani:
gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank

oddaj-povprasevanje

Obiskal sem sejem barv v Munchen-u. Novim idejam ni konca. Zanimivosti sem slikal, dokler ni pošla baterija. Žal veliko prekmalu, ampak nekaj pa je vseeno ostalo za pokušino. Fotografije v tej galeriji niso plod mojega dela.

Si katero izmed tehnik želite pri vas doma? Pišite mi na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in vaša želja bo postala realnost.
Stenski dekor Marmorin + šabloniranje Šabloniranje vzorcev.

Rad vidim, kako iz surovih sten nastane prijeten dom. Rad vidim barve in veselje, kako žarijo in vam predajajo energijo. Rad vidim vaš nasmeh ob pogledu na prebarvano steno.

Si želite sveže energije tudi v svojem domu? Pišite mi na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vaš dom vas lahko navdihuje povsem drugače.
slikopleskarstvo02 slikopleskarstvo slikopleskarstvo04

Meni najljubše stanovanje. Sproščenost, energija, vibracije, mladost, igrivost, veselje, svežina, mir, prijaznost, harmonija. Barve izžarevajo čustva, ki izhajajo iz prijetne družine. Poglejte, kako si je uredila svoj dom.

Si želite, da tudi vaš dom izžareva takšna čustva? Pišite mi na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in se dogovorimo za ogled.
barvanje barvanje3 barvanje11

Kako spremeniti sanje v resničnost? Mladostnemu paru, smo pomagali urediti starejše stanovanje v moderen in prijeten dom. Veselje je delati z ljudmi, ki cenijo svoj dom in radi živijo v lepem in urejenem okolju.

Želite prenoviti vaše stanovanje v lep in urejen dom? Pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in se dogovorimo za ogled.
adaptacija07 adaptacija09 adaptacija11

Pleskanje sten, razne ideje. Kako steno narediti bolj zanimivo? Kako popestriti temačne hodnike? Kako poslikati otroško sobo, da bo vaš malček z veseljem spal v njej? No, vsaka stena mi je izziv, vsaka barva navdih in vsak vzorec okvir, kjer nastaja stenska dekoracija.

Katerokoli sliko ali fotografijo preslikamo na steno. Ni ovir pri izbiri vzorca ali podlage. S posebno tehniko pleskanja, lahko vsako sliko, ki jo imate v digitalni obliki, prenesemo na steno v poljubni velikosti.


Želite, da vaš malček z veseljem spi v svoji postelji? Pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in se dogovorimo za ogled. Naj otroška soba služi svojemu namenu.
neza Thumbnail image SLIKE8

Tudi majhno je lahko lepo. Obnovili smo kopalnico, zamenjali elektro in strojne instalacije, položili parket in obnovili stene. Z nekaj barvnih dodatkov pa prostor tudi navdihnili.

Je vaš dom potreben adaptacije? Pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in se dogovorimo za ogled.
Postavitev predelne stene. Glajenje in kitanje površin. biba28

gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank oddaj-povprasevanje