Cookie Consent piškotki

gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank
oddaj-povprasevanje

Stenske nalepke in tatooji

Ste za spremembo?

stenske-nalepkeNaj stene govorijo! Letošnji trendi so pokazali izredno zanimanje za stenske nalepke. Izbira je pestra in namestitev ni zahtevna, zato se vedno bolj uporabljajo pri dekoraciji otroških sob in dnevnih prostorov. 

Povečano zanimanje je plod enostavne namestitve in takojšen viden efekt. Prostor v trenutku pridobi novo podobo. Idealno je torej za trenutke, ko si zaželimo hitre spremembe in vnos nove svežine v prostor.

Kaj pa odstranitev nalepke?

Nalepke je povsem preprosto odstraniti. Za seboj ne puščajo lepljivih sledov, nekatere je možno tudi nekajkrat odlepiti in ponovno namestiti. Tako lahko prostor poljubno spreminjate in prilagajate trenutni inspiraciji.

To moram imeti! Kje se dobi?

Ponudnikov je kar nekaj:
  • www.stenskenalepke.si,
  • www.chilli.si,
  • www.primawall.com,
  • www.dekorirajte.si
  • www.dekoracije.si,
  • www.tapetdekor.si
  • www.vempleks.si
  Za svojo unikatno kreacijo ali težave z namestitvijo, pa pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Stenski tatoo - šablone za pleskanje

stenski-tatooStenski tatoo je izdelava vzorcev na stene. Pri tem nalepke služijo zgolj kot šablone za pleskanje, preko katerih motiv preslikamo na stene. Šablone nato odstranimo in na steni ostane prebarvan motiv.

Tatoo lahko izdelamo  po že narejenih šablonah. Nekaj vzorcev in primerov uporabe, ki jih ima Jub Dekor program, si lahko pogledate v brošuri  pdf_small Kalinero - Stenske nalepke in tatooji jub-stenske-sablone.

Mogoče pa imate v mislih povsem svojstven vzorec? Ni težav. Izdelamo vam prav takšnega, kot ste si ga zamislili ali pa skupaj skreiramo novega.

Fototapete

FototapeteNaročite lahko izdelavo fototapete ali nalepke. Z njo okrasite stene, omaro, vrata, ....

Digitalna fotografija pa omogoča še precej več. Ko izberete motiv, je možno prilagoditi odtenke barv fotografije tako, da se ta sklada z barvo ostalih sten, se prilagaja vaši sedežni garnituri ali drugemu pohištvu. Tako lahko poleg stilske dosežete tudi barvno harmonijo vašega doma.

Naročite lahko tudi izdelavo fotosimulacije. Torej na fotografijo vašega prostora, izdelajo simulacijo izgleda po namestitvi fototapete ali nalepke in odločitev je veliko lažja.


Nekaj zanimivih idej najdete na www.fototapete.si.

Živahna otroška soba

Nalepke za otroško soboOtroci imajo radi barvne, živahne in raznolike prostore. To spodbuja njihovo kreativnost in buri domišljijo.

Vnesite v otroške sobe njihove priljubljene barve in risane junake. Še bolje, omogočite jim, da sami izberejo  motive in sodelujejo pri opremljanju svojih kotičkov. Veliko bolj bodo ponosni na svojo sobo.

Se težko odločite kako popestriti vašo kuhinjo?  Za brezplačno svetovanje me kontaktirajte na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali 031 777 331.

 

gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank oddaj-povprasevanje

slikopleskarski mojster vse storitve AAA bisnode2021 Preglednik stavb jub certifikat