Ste na strani:
gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank

oddaj-povprasevanje

barvanje_stanovanjaBarvanje stanovanja in beljenje sten, je lahko prijetno opravilo. Bodimo pozorni, da ustrezno pripravimo podlago in prostor, če je potrebno, stene pred tem tudi zgladimo in izravnamo (glajenje in kitanje sten).
  • Belo naj bo res belo. Mesta nad radiatorji, okoli stikal in izpostavljeni vogali so bolj onesnaženi. Ta področja najprej premažemo z beležem.
  • Nato s pleskarskim čopičem prebelimo vse kote, stike oken in vrat, letvic parketa, okoli luči in polic.
  • Za radiatorji in omarami belimo z manjšimi pleskarskimi valjčki.
  • Beljenje sten in barvanje stanovanja, oziroma vseh večjih površin, pa opravimo z večjimi valjčki.
  • Stropove pleskamo v smeri proti vpadnici svetlobe. Belež enakomerno porazdelimo preko celotne površine, pri tem smo pozorni, da za seboj ne puščamo morebitnih sledi valjčka.
  • Uživajte pri barvanju sten v stanovanju in rezultat vam bo v veselje.

Pleskanje stanovanja - katero barvo uporabiti?

barvanje_stanovanja_beljenjeZa beljenje sten in barvanje stanovanja uporabljamo različne materiale. 
Slikopleskarstvo Kalinero ima izkušnje in znanje za uporabo različnih materialov. Pleskanje stanovanja prilagodite vašim potrebam. Bolj obremenjene površine je smiselno pleskati z odpornejšmi materiali.

Vas zanima, kateri material je najprimernejši za vaš dom? Sporočite nam svoje želje na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in brezplačno vam bomo predlagali najprimernejšo rešitev za vsa slikopleskarska dela.

Z našim sistematičnim pristopom zagotovimo, da pridobite informacije o prednostih in slabostih različnih materialov, ki jih uskladimo v ponudbi, v skladu z vašimi željami. Tako lahko zagotovimo najprimernejšo rešitev, ki bo ustrezala vašim potrebam in potrebam vašega prostora.

Pokličite 031 777 331 ali izpolnite kontaktni obrazec za oceno slikopleskarskih del in določili bomo termin ogleda.

 

Mogoče pa vam klasično beljenje sten in barvanje stanovanja ali poslovnega prostora ne prinaša več užitka in si želite z barvami popestriti svoj prostor.

Vas zanima, kako poteka
barvanje stanovanja z močnimi toni?


gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank oddaj-povprasevanje