Cookie Consent piškotki

gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank
oddaj-povprasevanje

Moje vrednote

Ne odidem, dokler niste popolnoma zadovoljni.

Tega se držim, odkar sem prijel čopič v roke. Na koncu ne bo ničesar, kar bi vas bodlo v oči.

In to delam z veseljem. Všeč mi je, če mi kdo pokaže kakšno malenkost več, kot sem jo sam opazil. Ko zmanjka malenkosti, vem, da sem zadovoljil vsa vaša pričakovanja. Na koncu je vaše zadovoljstvo neizogibno. Imeli boste občutek, da sem se za vas nadpovprečno potrudil.

Dobili boste mojstra, na katerega se lahko zanesete. Tudi, ko gre kaj narobe. Če kaj šteje, potem je to dosegljivost ob težavi.

Spoštujem individualne stranke.

V podjetju gojim kulturo spoštovanja. Spoštujem svoje zaposlene, spoštujem poslovne partnerje in spoštujem vas.

Ponosen sem na svoje delo.

Sem slikopleskarski mojster. Ponosen sem na svoj poklic in ponosen sem na delo, ki ga opravljam. 

Nenehno stremim k izboljšavam.

Verjamem, da vedno obstaja možnost, kako izboljšati proces izvajanja slikopleskarskih storitev, kako izboljšati komunikacijo s strankami in kako izboljšati odnose.

Kdo je Roman Strmšek?

mypictr SkypeRoman Strmšek je strokovnjak za slikopleskarska dela. Je slikopleskarski mojster, po izobrazbi dipl. ekonomist. Svoje teoretično znanje je dopolnil z mojstrskim izpitom, opravil strokovna usposabljanja za energetskega preglednika stavb, usposabljanja za izvajanje fasadnih sistemov, hidroizolacij in pridobil znanja s področja termografije za odkrivanje ključnih napak v gradbenih konstrukcijah.

Znanje že dve desetletji nadgrajuje s prakso, saj vsakodnevno rešuje dejanske probleme strank. Problemov se loteva celovito. Strankam pomaga pri odpravi plesni, izvedbi toplotnih izolacij, odkrivanju in odpravljanju napak v gradbenih konstrukcijah, svetuje pri zunanjem in notranjem dekorju ... Zaupajo mu najzahtevnejše stranke.

Na spletu je ustvaril pravo zbirko smernic in vodil za reševanje praktičnih težav.

Danes vodi podjetje Kalinero d.o.o., ki pomaga strankam ustvarjati prijetnejše domove.

Kalinero je slikopleskarstvo za pedantne! To pomeni, da uredijo tudi najmanjše podrobnosti, dokler niste popolnoma zadovoljni. Če ste bili od obrtnikov navajeni požrtih obljub, malomarnosti, umazanije, poškodb in višje končne cene, tega pri njih ne boste našli. Pri Kalineru odpravijo vse napake, ponudba in roki držijo kot pribiti, kompromisov ni.

Vsi nasveti, so posledica dveh desetletij izkušenj pri strankah. So preverjene rešitve, ki so pri njih delovale, sedaj pa so na voljo tudi vam.

 

Beri dalje: Kakšen je naš pristop? >>>

gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank oddaj-povprasevanje

slikopleskarski mojster vse storitve AAA bisnode2021 Preglednik stavb jub certifikat