Cookie Consent piškotki

Kaj je Nanoprotect?

Gre za mikrobiološko, dolgotrajno in okolju prijazno površinsko zaščito pred plesnijo. Aktivne sestavine Nanoprotect vzpostavijo brezbarvne, pozitivno nabite polimere, ki se vežejo na površino in so hkrati brez vonja.

Nanoprotect sestavljajo: Silicij pridobljen iz kremena, čisti alkohol, zmes ogljikovodikov (nafta, kot se uporablja v sintetičnih materialih), dušik.

Kako deluje?

Aktivna vsebina v Nanoprotect tvori brezbarven, brez vonja, pozitivno nabit polimer, ki se kemično veže na obdelano površino.To si lahko predstavljate kot plast električno nabitih mečev.

Ko mikroorganizem pride v stik z obdelano površino, meč prebode celično membrano in električni naboj šokira celico. Ker se tako zaščitna plast fizično ne porablja, se moč antimikrobnosti ne zgubi. Ves ta proces je mehanski, tako da mikrobi ne tvorijo imunosti na Nanoprotect.

nanoprotect-aktivno-delovanje

Katere težave odpravlja?

Tanka plast Nanoprotecta, ustvari odličnega dolgotrajnega borca proti plesnim, kvasovkam in algam. Zelo je tudi učinkovit pri uničevanju bakterij MRSA, E-coli, salmonele in virusov gripe. Ko se vez vzpostavi, molekularni proteini delujejo hitro in učinkovito ter neprestano odstranjujejo mikroorganizme.

Katere površine lahko zaščitimo?

Nanoprotect se trajno veže na vse porozne ali gladke površine in deluje permanentno, hkrati pa z njegovo uporabo na površinah dosežemo lažje redno čiščenje. Redno čiščenje pa je potrebno, saj odstranuje umazanijo in odmrle celice mikroorganizmov.

Je Nanoprotect škodljiv?

Nanoprotect je okolju in uporabnikom prijazno protimikrobno sredstvo. Ne uporablja strupov in težkih kovin. Zaradi narave delovanja ne vzpodbuja prilagoditve mikroorganizmov.

Ko je posušen in sprijet s podlago, predstavlja za uporabnike varno sredstvo, saj:

  • se ne more samostojno odstraniti iz površine,
  • ne more prodredi preko kože,
  • ima izjemno nizko toksičnost: brez arzena, kositra, težkih kovin ali polikloriranih fenolov,
  • ne spodbuja prilagodljivosti mikroorganizmov,
  • je sprejet, registriran po vsem svetu in je v uporabi že več kot 20 let.

Nanoprotect tehnologija je bila obsežno testirana v neodvisnih laboratorijih in ima dolgo zgodovino varne uporabe. Formula je registrirana pri EPA (US Environmental Protection Agency), za vse aplikacije, kjer se uporablja. Ko je Nanoprotect v mokrem stanju, je toliko toksičen kot 1/10 Bayerjevega aspirina, v suhem stanju pa je popolnoma nestrupen.

Kako nanesemo protimikrobno zaščito?

Nanoprotect se nanaša na katerokoli trdo površino z zamegljevanjem, brisanjem, namakanjem ali nanosom z barvo na želeno podlago.

Produkt ne oddaja plinov, se ne lušči na površini, ali izgublja svojo moč z leti. Edinstvenost Nanoprotect proizvoda je v tem, da se permanentno veže na katerokoli površino, kjer je nanesen. Če je potem ta površina redno čiščena, se bo upešno borila proti kakršnemukoli razvoju bakterij.

Kdo lahko nanaša Nanoprotect?

Zaradi posebnosti pri nanosu proizvoda in tehničnih specifikah lahko Nanoprotect nanašajo le ličenčni izvajalci, ki opravijo vsa potrebna šolanja.

Kako do sanacije plesni in protimikrobne zaščite?

Izpolnite spodnji obrazec in se dogovorite za ogled.

Kontaktni obrazec

Invalid Input
Izberite obliko
Vpišite e-naslov.
Vpišite ime.
Vpišite priimek.
Vpišite telefonsko številko.
Invalid Input
Vpišite naslov
Vpišite poštno številko
Vpišite kraj
Invalid Input
Neveljavno sporočilo
Izberite področje, ki vas zanima.
Prosim, izberite obdobje v katerem želite izvedbo.
Prosim, označite zakaj želite ponudbo.
Datoteka je lahko velika max 2Mb.
Ta možnost mora biti potrjena.
Napačen vnos.

gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank oddaj-povprasevanje

slikopleskarski mojster vse storitve AAA bisnode2021 Preglednik stavb jub certifikat