Ste na strani:

Pravno obvestilo

Vsa vsebina na kalinero.si je last družbe Kalinero, d.o.o. in se lahko uporablja le v osebne namene. Brez privolitve Kalinero d.o.o. se vsebine ne sme kopirati ali distribuirati na katerem koli kanalu ali mediju. Družba kalinero d.o.o. ne odgovarja za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Pridržuje si pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani.

Vaših podatkov ne bomo uporabljali ali delili z nikomer, razen kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti.

Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Z uporabo spletne strani se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s tem pravilnikom. 

Zbiranje in uporaba informacij

Med uporabo naše spletne strani, vas lahko prosimo, za posredovanje določenih osebnih podatkov, ki jih lahko uporabimo za stik, pripravo ponudbe, identificiranje, pošiljanje priročnikov, e-novic, oglaševanje preko raznih platform (Adwords, Facebook ipd.), spremljanje kvalitete opravljenega dela in podobno.

Zbirke podatkov

Zbiramo podatke, ki jih vaš brskalnik pošilja vsakič, ko obiščete našo spletno stran. Ti podatki lahko vsebujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola ("IP") računalnika, vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani naše storitve, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh in drugo statistiko.

Piškotki

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki lahko vsebujejo anonimni enolični identifikator. Piškotki se pošljejo v vaš brskalnik s spletne strani in shranijo na trdem disku vašega računalnika.

Za zbiranje informacij uporabljamo »piškotke«. Brskalniku lahko naročite, naj zavrne vse piškotke ali navede, kdaj se piškotek pošilja. Če ne sprejmete piškotkov, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše spletne strani.

Ponudniki storitev

Za izboljšanje naših storitev, za zagotavljanje storitve v našem imenu, za izvajanje storitev, povezanih s storitvijo, ali za pomoč pri analizi uporabe naše storitve lahko zaposlujemo tretje osebe in posameznike.

Te tretje osebe imajo dostop do vaših Osebnih podatkov samo za opravljanje teh nalog v našem imenu in so dolžne, da jih ne razkrijejo ali ne uporabljajo za kakršen koli drug namen.

Varnost

Varnost vaših osebnih podatkov je za nas pomembna. Prizadevamo si uporabljati komercialno sprejemljiva sredstva za zaščito vaših osebnih podatkov. Vse zbirke osebnih podatkov vodimo, vzdržujemo, hranimo in nadzorujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/2007).

Pravice posameznikov

Od upravljalca osebnih podatkov lahko kadarkoli zahtevate:

- Dostop do zbranih osebnih podatkov in informacije o namenu obdelave ter uporabnike, ki so v stiku z njimi.

- Popravek osebnih informacij

- Omejitev uporabe

- Izbris vseh osebnih podatkov (pravica do pozabe), če so izpolnjene predpostavke iz člena 17 Splošne uredbe o varstvu podatkov, predvsem pa v primeru, kadar prekličem to privolitev za obdelavo osebnih podatkov.

- Prenehanje uporabe osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno z oblikovanjem profilov.

Če menite, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov imate pravico podati pritožbo pri informacijskem pooblaščencu.

Postopek uveljavljanja pravic

Vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovite v pisni obliki na upravljavca, in sicer na e-naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Seznanjen sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.

Seznanjen sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

Povezave z drugimi spletnimi mesti

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravljamo mi. Če kliknete povezavo tretje osebe, boste usmerjeni na spletno stran te tretje osebe. Močno vam svetujemo, da si ogledate Politiko zasebnosti za vsako spletno mesto, ki ga obiščete.

Nimamo nobenega nadzora in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse tretjih oseb ali storitev.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Občasno lahko posodobimo našo Pravno obvestilo. O vsaki spremembi vas bomo obvestili tako, da objavimo nov pravilnik o zasebnosti na tej strani.

Svetujemo vam, da redno pregledujete ta pravilnik o zasebnosti za vse spremembe. Spremembe tega pravilnika o zasebnosti veljajo, ko so objavljene na tej strani.

Kontaktirajte nas

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku, se obrnite na nas.

slikopleskar zaposlitev


gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank oddaj-povprasevanje