Ste na strani:
gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank

oddaj-povprasevanje

Feng šui je starodavna kitajska veščina urejanja zunanjega in notranjega prostora. Njen namen je povečati skladnost in pretok energije.

Barve vplivajo na naše razpoloženje, duševnost ter celo na zdravje. To znanje s pridom uporabljajo terapevti, ki z njimi zdravijo.

Barve vaših oblačil izražajo vaše trenutno razpoloženje. Prav tako vplivajo na razpoloženje drugih. S poznavanjem učinkov in lastnosti posamezne barve lahko vplivate na svoje počutje.

Zelena ali modra

Barvi sta ugodni, če iščete službo ali nameravate skleniti nov posel. Pripadata energiji lesa in ter predstavljata nov začetek in bogato ustvarjalnost.

Rumena

Ste nezbrani in raztreseni? Nosite rumena oblačila! Ta barva povečuje miselno zbranost, pisani vzorci pa jo slabijo!

Oranžna, rdeča, zelena

Ste pogosto potrti? Se morda nagonsko gibate k temnim barvam, kot so siva, črna ali temno modra? Te barve vas bodo pahnile še v večjo pobitost. Izberite močne, optimistične barve kot so oranžna, rdeča ali živo zelena.

Rdeča

Želite doseči uspeh in ugled? Potem se oblecite v rdeča oblačila. Ta barva bo pritegnila vse poglede in vas postavila v središče. Bolje pa je, če močno barvo ublažite z modnimi dodatki bolj nevsilijivih barv.

Vir: W. Waldmann, Feng šui atlas


gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank oddaj-povprasevanje