Ste na strani:
gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank

oddaj-povprasevanje

Kalinero je slikopleskarstvo za pedantne. To pomeni, da uredimo tudi najmanjše podrobnosti, dokler niste popolnoma zadovoljni. Če ste bili od obrtnikov navajeni požrtih obljub, malomarnosti, umazanije, poškodb in višje končne cene, tega pri nas ne boste našli. Pri Kalineru odpravimo vse napake, ponudba in roki držijo kot pribiti, kompromisov ni.

Zakaj?

Enostavno zato, ker takšen pač sem. Kar ostali govorijo, jaz počnem. Poslušam vas, zapomnim si vaše želje. Popravim vse, kar vas moti. Sem vaš skrbnik za dobro počutje.

Kaj na to pravijo moje stranke?

Navdušene so nad kakovostjo, pravočasnostjo, zanesljivostjo, hitrostjo, strokovnostjo, natančnostjo in čistočo, ki ostane za nami.

Fantje vedo kaj delajo; storitev je bila izvedena v optimalnem času, visoko kakovostno, precej "neboleče" za nas (brez posebnih priprav in pospravljanja za "mojstri" z naše strani), popolnoma so se držali vseh dogovorov, cena pa je bila kljub visoki kakovosti storitve vseeno "normalna".

Mojca P.


G. Roman je name naredil pozitiven vtis. Sodelovanje se je izkazalo za več kot pravilno. Izredno so se izkazali pri svojem delu in me prepričali s svojo natančnostjo, trudom in prijaznostjo.
Tudi naslednjič se nedvomno obrnem na slikopleskarstvo Kalinero
.

Maja in Miha Zupan


Ekipo bi priporočil vsakomur. Delajo v svojem tempu, delujejo profesionalno, vestno in utečeno ter ne popuščajo ves dan. So prijazni in ustrežljivi, pripravljeni za nasvet in po vsakem delovnem dnevu pospravijo za seboj.

J. Šilar


Tako kvalitetno obnovljenih sten in prepleskanega stanovanja ne bi mogli sami nikoli doseči. Vaši pleskarji so profesionalni, nudite kvalitetne nasvete, ste časovno zelo zanesljivi, opravljena storitev pa je na visokem nivoju.

Aleš P.


In če slučajno ne bi bili zadovoljni?

Potem, ne plačate nič. 100% garancija na zadovoljstvo. Če ne boste zadovoljni z opravljeno storitvijo, ne plačate popolnoma nič.

Želite imeti pedantno opravljeno delo?

Lahko vam pomagam pri tem. Ne pozabite, vsaka "malenkost" šteje in počutje je takoj fenomenalno. Slikopleskarstvo Kalinero upošteva vse vaše malenkosti.

Oddajte povpraševanje in mi opišite vaše želje. Najbolje kar zdaj.

gumb oddajpovprasevanje siva

 

kako odstraniti plesen 100 QA

Spremljajte odgovore na 100 najpogostejših vprašanj o plesni, ki so jih zastavili naši naročniki. Vsak petek rešim eno uganko in jo objavim na blogu ali enemu izmed socialnih omrežij. Prijava tukaj


gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank oddaj-povprasevanje