gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank

oddaj-povprasevanje

Pri Slikopleskarstvu Kalinero smo se naučili, da s sistematičnim pristopom uspešneje opravimo vam prijazno storitev, kot vam jo obljubljamo.

Spodaj so nanizani osnovni koraki izvedbe slikopleskarskih del. Vaša situacija pa je lahko prilagojena glede na zahteve v vaši ponudbi.

1. Pleskanje prostorov - priprava prostora

Pohištvo in predmeti se zložijo v sredino prostora in pokrijejo z novo, čisto plastično folijo. Tla se zaščitijo s papirjem ali večjimi rjuhami. V prostorih s tekstilno talno oblogo se tla v celoti zaščitijo s folijo.

2. Pleskanje prostorov - priprava sten

Odstranimo ohišja vtičnic in stikal. Glede na vaše želje zapolnimo luknje in razpoke na stenah in stropu. Odstopajoče nanose odstranimo, prašno podlago impregniramo, neravnine zgladimo in obrusimo. Mastne madeže ustrezno saniramo.

3. Barvanje, beljenje, pleskanje

Prostore barvamo ali belimo v skladu z vašo oceno slikopleskarskih del. Težko dostopne stike pleskamo z različnimi čopiči in valjčki, večje površine barvamo s pleskarskimi valjčki.

4. Čiščenje

Zaščito odstranimo, vse svoje ostanke pospravimo, pohištvo postavimo nazaj na ista mesta, ohišja vtičnic in stikal ponovno namestimo. Za seboj počistimo!

5. Kontrola

Po pregledu prostorov ste povabljeni, da še skupaj preverimo naše delo, vi pa izpolnite svoj osebni formular zadovoljstva.

Vas zanima, kako poteka proces priprave podlage?


gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank oddaj-povprasevanje