Piošči svojo barvo.

Izbira prave barve lahko bistveno vpliva na vaše počutje v prostoru. Razumemo, da odločitev ponavadi ni lahka, saj barvne kombinacije različno vplivajo na posameznike, prav tako pa je treba upoštevati počutja vseh, ki prostor uporabljajo in temu primerno prirediti barvno harmonijo.

Velika prednost je občutek za vizualizacijo nove barvne kombinacije v prostoru, temu seveda veliko pripomorejo izkušnje, razumevanje psihologije barv in najpomembnejše, razumevanje želja vsakega posameznika.

V pomoč so nam razne fotografije že izdelanih projektov, razne teorije o barvah tako s tehničnega kot psihološkega vidika, interaktivni program s katerim sliko vašega prostora preuredimo in si ogledamo različne barvne kombinacije.

Naš cilj je izbira primernih barv in uskladitev le teh v prostor na način in z namenom ustvarjanja prijetnega počutja vsem stalnim uporabnikom.

Naročite se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in oceno slikopleskarskih del.


gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank oddaj-povprasevanje