Barvanje sten Nasveti - ideje
Ste na strani: Domov - Slikopleskarstvo Kalinero GALERIJA
gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank

oddaj-povprasevanje

Barvanje sten Nasveti - ideje

Obiskal sem sejem barv v Munchen-u. Novim idejam ni konca. Zanimivosti sem slikal, dokler ni pošla baterija. Žal veliko prekmalu, ampak nekaj pa je vseeno ostalo za pokušino. Fotografije v tej galeriji niso plod mojega dela.

Si katero izmed tehnik želite pri vas doma? Pišite mi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in vaša želja bo postala realnost.
Stenski dekor Marmorin + šabloniranje Šabloniranje vzorcev.
Več ...  
Rad vidim, kako iz surovih sten nastane prijeten dom. Rad vidim barve in veselje, kako žarijo in vam predajajo energijo. Rad vidim vaš nasmeh ob pogledu na prebarvano steno.

Si želite sveže energije tudi v svojem domu? Pišite mi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. vaš dom vas lahko navdihuje povsem drugače.
slikopleskarstvo02 slikopleskarstvo slikopleskarstvo04
Več ...  
Meni najljubše stanovanje. Sproščenost, energija, vibracije, mladost, igrivost, veselje, svežina, mir, prijaznost, harmonija. Barve izžarevajo čustva, ki izhajajo iz prijetne družine. Poglejte, kako si je uredila svoj dom.

Si želite, da tudi vaš dom izžareva takšna čustva? Pišite mi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in se dogovorimo za ogled.
barvanje barvanje3 barvanje11
Več ...  
Kako spremeniti sanje v resničnost? Mladostnemu paru, smo pomagali urediti starejše stanovanje v moderen in prijeten dom. Veselje je delati z ljudmi, ki cenijo svoj dom in radi živijo v lepem in urejenem okolju.

Želite prenoviti vaše stanovanje v lep in urejen dom? Pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in se dogovorimo za ogled.
adaptacija07 adaptacija09 adaptacija11
Več ...  

Otroške slike in stenski vzorci

Pleskanje sten, razne ideje. Kako steno narediti bolj zanimivo? Kako popestriti temačne hodnike? Kako poslikati otroško sobo, da bo vaš malček z veseljem spal v njej? No, vsaka stena mi je izziv, vsaka barva navdih in vsak vzorec okvir, kjer nastaja stenska dekoracija.

Katerokoli sliko ali fotografijo preslikamo na steno. Ni ovir pri izbiri vzorca ali podlage. S posebno tehniko pleskanja, lahko vsako sliko, ki jo imate v digitalni obliki, prenesemo na steno v poljubni velikosti.


Želite, da vaš malček z veseljem spi v svoji postelji? Pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in se dogovorimo za ogled. Naj otroška soba služi svojemu namenu.
neza Thumbnail image SLIKE8
Več ...  
Tudi majhno je lahko lepo. Obnovili smo kopalnico, zamenjali elektro in strojne instalacije, položili parket in obnovili stene. Z nekaj barvnih dodatkov pa prostor tudi navdihnili.

Je vaš dom potreben adaptacije? Pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in se dogovorimo za ogled.
Postavitev predelne stene. Glajenje in kitanje površin. biba28
Več ...  
gumb-videogalerija-siv gumbi-ze-veste-siva gumbi-mnenja-strank oddaj-povprasevanje